SOCIETATEA PROFESIONALĂ NOTARIALĂ TATOMIR-SUCIU CRISTINA-MARIA ȘI DRAGUȚ RELI

SOCIETATEA PROFESIONALĂ NOTARIALĂ TATOMIR-SUCIU CRISTINA-MARIA ȘI DRAGUȚ RELI

Notarii publici TATOMIR-SUCIU CRISTINA-MARIA ȘI DRAGUȚ RELI s-au asociat din anul 2002.
Anterior biroul notarial a functionat in Bd.Octavian Goga dar incepand cu data de 22.12.2016 sediul biroului notarial este situat in: CALEA VITAN 17A,etaj 1, sector 3, zona Bancpost-Piata Vitan-Mall Vitan.
Tatomir-Suciu Cristina-Maria avand o experienta profesionala de 30 de ani este absolventa a Facultătii de Drept-Universitatea Bucuresti din anul 1987 si din anul 1996 este notar public iar anterior a fost judecator la Judecatoria sector 2 si avocat în cadrul Baroului București Drăguț Reli avand o experienta profesionala de 17 de ani este absolventă a facultății de Drept din cadrul Universitatii Nicolae Titulescu din anul 1999 iar din anul 2002 este notar public definitiv, si, anterior a fost avocat în cadrul Baroului București

ACTELE NOTARIALE se verifica si se redacteaza la sediul biroului notarial, în timpul programului de lucru cu publicul.
Notarii publici efectuaza la cerere deplasari în afara sediului biroului.

Biroul nostru notarial percepe tarife minime astfel cum sunt prevăzute în Ordinul Ministerului Justiţiei nr. 46/C/2011 privind tarifele de onorarii minimale pentru serviciile prestate de notarii publici.

Notarul participă in mod activ la toate momentele importante din viața oamenilor intr-o procedura legala a acordului si a evitarii conflictului.
Sfatul notarului public este orientat către nevoile si deciziile importante privind cumpararea unei case, achiziționarea unei afaceri, contracte prenuptiale, acorduri matrimoniale și, în mod inevitabil, dispozitii pentru cauza de moarte.

Date fiind implicațiile juridice ale deciziilor, notarul public este chemat sa ajute pentru alegeri în cunoștință de cauză, astfel incat consultarea notarială a devenit o măsură de ”profilaxie” pentru prevenirea litigiilor.

Actul notarial este un document recunoscut, iar documentul original este păstrat la notarul public

Notarul public are datoria de a acționa în interesul tuturor oamenilor din actul pe care il intocmeste evitând părtinire.
Notarul public se asigură că partile au înțeles explicațiile și sunt de acord cu privire la fiecare clauză a documentului astfel incat părțile sunt asigurate ca vor da un consimțământ în cunoștință de cauză.
Complexitatea cotidiana impune domenii de practică tradiționale și mai puțin tradiționale, astfel incat astazi, notarul public este autorizat să ofere consultanță în toate domeniile de drept, si cu precadere in:

  • Dreptul familiei
  • Legislație imobiliară
  • Dreptul de succesiune
  • Dreptul afacerilor
  • Dreptul agricol
  • Proceduri privind persoana fizica
  • Proceduri privind persoana juridica

Notarul este in primul rand expertul recunoscut în domeniul dreptului imobiliar si prudența cea mai elementară sugerează ca prin consultarea notarului evitati surprizele atunci cand doriti sa cumparati o casa

Notarul este în măsură să vă consilieze cu privire la istoricul proprietatii, metode de finanțare adica exact acolo unde întrebările trebuie analizate cu rigurozitate pentru ca notarul public este chemat sa asigure protecția tuturor părților,în conformitate cu reguli stricte.

Notarul verifica istoricul proprietatii precum si toate aspectele cu privire la toate autorizațiile specifice necesare cum ar fi cazul în care vânzarea se referă la reședința familiei, ori autorizari privind proprietatea unui minor sau vânzarea unei proprietăți clasificata ca si monument istoric ori vânzarea de terenuri agricole

PROCEDURI NOTARIALE :

CONTRACTE :
-CONTRACTE DE VANZARE CUMPARARE
-CONTRACTE DE INTREȚINERE
-CONTRACTE DE DARE IN PLATA
-CONSTITUIRI DE UZUFRUCT

SUCCESIUNI (ACTELE NECESARE PENTRU DEFINITIVAREA CONTRACTULUI)

TESTAMENTE

DIVORȚURI(ACTELE NECESARE PENTRU DEFINITIVAREA CONTRACTULUI)

CONVENTII MATRIMONIALE ( ACTELE NECESARE PENTRU DEFINITIVAREA CONVENTIEI)

COPII LEGALIZATE
DECLARATII

TRADUCERI LEGALIZATE

CONSULTATII NOTARIALE (SCRISE ȘI ORALE)

PROGRAM DE LUCRU :
LUNI- VINERI : 9,00-17,00
SAMBĂTĂ : LA CERERE, CU PROGRAMARE PREALABILĂ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *